За нас

„Всеки клиент - наш приятел”

Агенция КИМА е създадена през 1995г. като посредническа фирма за недвижими имоти. Още от създаването си има амбицията за трайно и забележимо присъствие на пазара на недвижима собственост. От самото си учредяване агенцията има за цел да работи с най- широк кръг клиенти, като се стреми да предлага максимално голям брой имоти. Специализирана е в консултантска и посредническа дейност при осъществяването на сделки с недвижима собственост на българския пазар.

Компанията предлга непрекъснато развитие с цел подобряване на дейността, както и стремеж за висококачествено обслужване и защита интересите на всеки клиент. Професионализмът на екипа се поддържа с редовно участие в курсове и семинари за мениджъри и брокери, организирани от различни международни организации за недвижими имоти.

Популярното у нас посредничество при сделка е развито в професионална консултантска услуга, която обхваща целия процес – от изясняване на параметрите на търсения имот, през маркетингово проучване на пазара до юридическите услуги при прехвърлянето на собствеността.

Компанията предлага на своите клиенти пълен пакет услуги за собственици, инвеститори, купувачи и наематели на всички типове недвижима собственост.

Ние спазваме етичните правила и стандарти в професионалната си дейност.

Принципите, от които се ръководим са коректост, точност, уважение, прецизност и експедитивност.